MIKI OPLEO PO KIJI, A NAHVALIO LUNU I SLOBU: Oni trebaju da pobijede kako bi imali gdje živjeti!

100

Miki Đuričić razgovarao je u pabu sa Ognjenom Amidžićem o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijaliti programu ikada na našim prostorima “Zadruga”, a u toku svog izlaganja ovaj ukućanin dotakao se i odnosa između Lune Đogani i Slobe Radanovića, dok Kristinu Kockar u toku svog govora nije štedio.

– To se dešava. Oni sutra treba da krenu zajednički život. Najvažnije je gdje će oni da žive. Oni treba da imaju neki početak i mislim da treba da osvoje prvo mjesto – smatra Đuričić koji je u nastavku istakao:

– Nije isto seoska baraba i gospođica koja glumi moral. Po meni je Kija neko ko se najviše ovdje kompromitovala. Kako je vrijeme odmicalo, ja saznam da to nije to, kako se ona predstavlja. Čekaj druže o čemu se tu radi?! Rekla si bolnica, stres… i poslije pet dana nađeš veliku ljubav, pozdravljaš tog dečka i onda sa brkom s*ks u kupatilu. Ja sam jedini koji je njima dao priliku da se opravdaju od čega se drmao zid – izjavio je pčelar i dodao:

– Ovaj (Sloba) je makar ušao i rekao da se zaljubio! I sada ti imaš napolju koga pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to! Čekaj, šta, kakva Kija, gdje?! Ja bih je na stub srama stavio! – rekao je Miki.

Razgovor u cjelosti između Mikija Đuričića sa Ognjenom Amidžićem o Kristini Kockar, Slobi Radanoviću, Luni Đogani, kao i o ostalim ukućanima možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.