IZGUBILA JE 28 KILOGRAMA: Evo čime se Bojana Stamenov danas bavi i kako izgleda!

95

Talentovana pevačica Bojana Stamenov branila je boje naše zemlje na najvećem evropskom muzičkom takmičenju pre tri godine, zauzevši 10. mesto u finalu, a nakon Evrovizije učestvovala je u srpskom rijalitiju “Farma”.

Bojana je pomalo pala u zaborav, a u poslednje vreme nemamo prilike da je vidimo u javnosti. Nakon učešća u rijalitiju, povukla se sa estrade, a najavljivala je da će 2017. godina biti njena, te da će objaviti nove pesme, do čega, pak, nije došlo.

Bojana se i dalje bavi pevanjem, a javnost je krajem 2016. godine iznenadila priznanjem da je za kratak vremenski period izgubila čak 28 kilograma.

Na nedavno održanoj “Beoviziji” pojavila se u revijalnom delu takmičenja i otpevala evrovizijsku numeru “Beauty Never Lies”.

“Otkad je moja starija sestra rodila sina i podarila mi sestrića, uživam u najdivnijem statusu tetke. Todor ima tri godine, a njegova mama me proziva da je krajnje vreme da joj uzvratim i postanem majka. To je, zapravo, i moja najveća želja”, izjavila je Bojana prošle godine.