Budalo, polomiću ti kosti, zadaviću te! Goca htjela da zgromi Teodoru, nevjerovatno je šta je sve rekla svojoj kćerki! (VIDEO)

160

Kad joj padne mrak na oči Goca ne vodi računa o tome šta priča, a kako je sinoć izvrijeđala Teodoru, teško je i opisati. Goca je pobijesnila poslije još jedne Teodorine ljubomorne scene, i održala je svojoj kćerki pravu bukvicu koja je obilovala psovkama i uvredama.

– Je l’ treba njegova porodica da gleda kako ga maltretiraš. Znači, Teodora, budeš li još jednom pravila ljubomorne scene, ti si ga naje*ala od mene, naje*ala. Budalo, da li si ti normalna – vikala je Goca, a Anđelo je pokušavao da je umiri:

– Nismo se svađali, nismo ni vrištali.

Međutim, Teodorinu majku to nije zanimalo i ona je nastavila sa bujicom uvreda.

– Pa razbiću te, bre, nemoj da mi govoriš, dobro, hoćeš ja sad da te podje*avam sve vrijeme… Kako ne razmišljaš o svojim postupcima – urlala je Gordana dok je njena kćerka bila manja od makovog zrna, a onda je uslijedio vrhunac.

– Zapamti šta sam ti rekla, još jednom, Teodora, nemoj da izvlačiš đavola iz mene, nemoj da ti ovdje lomim kosti, da ti se smije čitav narod. Saberi se jednom u životu. Pun mi te je ku**c više, zadaviću te, napraviću skandal ovdje, tako ću te blamirati da ćeš da zapamtiš, je*aću ti mamicu u pi**u ja, ti znaš mene kad popi*dim – nije se zaustavljala Goca.