Pogledajte trenutak koji je Miljan iskoristio da pobjegne iz Zadruge, a reakcija ukućana na vijest o bjekstvu je šokantna! (VIDEO)

442

Kako smo i objavili, Miljan Vračević pobjegao je iz “Zadruge“, a način na koji je to učinio i momenat koji je iskoristio za bijeg je krajnje interesantan. Naime, kada je Jelena Krunić prošla kroz kapiju i ušla u rijaliti, Vračević se šetkao u dvorištu i pušio cigaretu.

Miljan je oduševljeno dočekao Jelenu koju poznaje iz spoljnjeg svijeta, ona ga je zamolila da joj unese kofer u kuću, što je i učinio.

Nakon što je spustio Jelenin kofer u Bijelu kuću, ona je ušla da se pozdravi sa zadrugarima, a Miljan je potpuno neopaženo zatvorio vrata i – nestao!

Očigledno svjestan da su sve oči u tom trenutku bile uprte u Jelenu, Miljan je sasvim dobro procijenio da niko neće ni pokušati da ga spriječi u namjeri da pobjegne, pošto su svi bili u kući, za stolom.

Odmah nakon bjekstva u Bijelu kuću stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno koliku kaznu će Vračević morati da plati.

– Zadrugari, ovim vas obavještavamo da je Miljan samoinicijativno napustio Zadrugu i da je diskvalifikovan! Miljan je po ugovoru dužan da plati odštetu od 50.000 eura zbog prestupa koji je napravio – navedeno je u pismu.

Ono što je zanimljivo jeste da u tom trenutku apsolutno niko od ukućana nije izrazio žaljenje zbog Miljanovog poteza, već su odmah nastavili sa ćaskanjem za stolom!