“A gdje si sad” pjesma koja osvaja na prvu!!

479

 

Damir Memišević poznatiji pod nadimkom Damme je momak koji je porjeklom iz Brčkog, ali kako sam kaže u razgovoru sa nama danas živi na relaciji Beč -Seattle Washington ( USA ).

 

Ovaj momak je do sad snimio nekoliko pjesam koje su izrazito dobro prihvaćene kod publike,a pogtovo njegove dvije pjesme pod nazivom “adresa” i  “burma” koje sam kaže  su jako dobro slušane kod naše publike u USA.

Damir je ovih dana izbacio i novu pjesmu pod nazivom “a gdje si sad” koja je na prvo slušanje kako bi kod nas rekli teški narodnjak i kao takva sigurno će biti dobro prihvaćene i slušana.

Pjesma kao što smo rekli  nosi naziv “a gdje si sad” i kao što sam Damir reče mnogo emocija je u ovoj pjesmi, te smo sigurni da će se mnogi pronaći u njoj.

Tekst za ovu pjesmu pisao je Šekib Kalaba, aranžman  uradio Ajdo studio Beč, gitaru odsvirao Daca,a u ulozi pratećeg vokala našla se Danijela Dana Vičković.

Također za kraj razgovora nam je otkrio da krajm  marta očekujemo  pjesmu “crna ženo”  koja će ne sumljivo na trud i ekipu koja je radila na njoj biti sigurno hit.

Pjesmu crna ženo koja izlazi krajm marta podpisuje Zijad Hurić Zike, aranžman uradio Osman Suljkanović, muziku Jasmin Šalaka, Mix Pedja Hasić. Crna ženo je pjesma za koju je  spot radio MC studio BN, glavna izdavačka kuća BN Music.

Dok  čekamo promociju  pjesme crna ženo, poslušajte pjesmu  “a gdje si sad” koja je izašla ovih dana.

 

 

Jasmin.T/E-Turneja.com