SLOBA I LUNA NISU JEDINI BILI NA STEPENICAMA! Teodora otkrila Aninu i Janjuševu TAJNU, pa je SVI NAPALI: UNIŠTIĆEŠ MU BRAK!

116

Teodora Džehverović je Drvetu mudrosti otkrila tajnu Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša. Kako su bila “Pitanja novinara“, Teodora je očekivala da će je pitati da to prokomentariše, što se i desilo.

– Ja sam čekala da me pitate ovo, da prije svega objasnim i ovdje ovim ljudima. Anđelo je rekao Janjušu šta sam ja rekla kao tajnu. To je bila jedina tajna koju sam ja znala, imala sam tu priliku da vidim nešto što mi je bilo čudno. Nisam rekla da su imali se*sualni odnos. Mislim da je to zapravo između njih javna tajna. A i nije mi žao, jer je on rekao da je mene Ćazim j**ao, tako da se ja ne perem!

Marko i Ana su dobili priliku da prokomentarišu ovaj Teodorin postupak:

– Bogatiti se na tuđoj nesreći je nešto najgore što može da se desi. Ja se ne opterećujem, znam šta je i kako i to je to. Meni će Ana ostati prijatelj i poslije ovoga, nerviram se zbog nekih drugih stvari koje su mi doku*čile, tako da me ovakve stvari neće iznervirati. Osobe su plaćene za to, zašto su ovdje i ko su one, tako da se ja neću nervirati i večeras mi je značilo mišljenje nekih ljudi koji su mi dragi i to je to – rekao je Janjuš. Miki je napao Teodoru navodeći kako mu time može uništiti brak, a Saška Karan se ubacila i rekla kako mu ne uništava ona brak, već sam sebi što sve to radi.

– Neću se pecati na provokacije Jelene i Saške, one nisu ljudi, one se drže u kavezu kao što smo vidjeli Jelenu. Sa Janjušem ću se družiti svaki dan, još više, čak i poslije rijalitija i mogu da kažem da mi je ovdje najveći prijatelj – dodala je Ana.

Pink