SKANDAL U ŠIMANOVCIMA: Majka zadrugarke bijesna, VADI KĆERKU iz Zadruge! Za sve je kriva LUNA!

89

Majka učesnice “Zadruge“ Mine Vrbaški prijeti da će otići u Šimanovce sa bombom, jer joj produkcija ne dozvoljava da se čuje, niti da se vidi sa maloljetnom kćerkom. Gospođa Vrbaški je posljednjih mjeseci očajna. Kako tvrdi, pored toga što je produkcija ovog rijalitija sama sklopila ugovor sa njenom nasljednicom, koja još uvijek ima 17 godina, oni joj sada ne dozvoljavaju nikakav kontakt sa kćerkom.

– Moja kćerka je ovih dana psihički loše. histerična je, bila je isječena. Niko me iz produkcije nije pozvao kad je bila povrijeđena. Ja sam molila da je vidim, želim da razgovaram sa njom, da joj pomognem. Nekim učesnicima dozvoljavaju da vide porodicu i da kontaktiraju sa njima. Zar se tako pravi razlika? Neki su nevažni. Šta treba da uradim? Da odem sa bombom u Šimanovce i da napravim skandal?! Pa poslije svega, spremna sam i na to – kaže Ivana Vrbaški za “Kurir“.

– Kada sam Mininu baku, koja je na samrti i sa kojom je ona veoma bliska, odvela u bolnicu, molila sam ih da joj dozvole samo da je vidi. Odbijali su mi pozive. Produkcija je napravila ugovor sa maloljetnicom! Ali, oni su država u državi, niko im ništa ne može – bijesno poručuje Minina mama.

Inače, i sama Mina je prije nekoliko dana priznala da joj nije dobro i da joj majka mnogo nedostaje.

– Nemam hranu u kući, ne mogu da pijem normalno lijekove, nervozna sam non-stop. Ne mogu da čujem svoju mamu, sanjam je danima i mislim da se nešto dešava kod kuće. Imam potrebu stvarno da je čujem – rekla je Mina Drvetu mudrosti kroz suze, a ono joj je poručilo da se ne sekira i da će joj biti omogućen odlazak kod ljekara.

Ivana Vrbaški otkrila je i da ju je najviše zaboljelo kada je vidjela da je Luni Đogani omogućen susret sa majkom, kada se razboljela.

– Ja svoje dijete ne mogu da vidim! Ali, ako neko važan dobije ešerihiju, njoj mamu dovedu. Što smo mi manje važni? Zar se tako pravi razlika? Nemam komentar, jadno i bezobrazno – poručila je ona.
(Kurir)