NARAVNO DA ŽELIM S*KS SA NJIM: Divna DNK pred svima otkrila s kim želi s*ks u Zadruzi, a vani je čekaju muž i kćerkica!

268

Divna Milanović, koja je postala poznata nakon učešća u emisiji “DNK“, ušla je u rijaliti Zadruga na samom početku i pokupila velike simpatije gledalaca. Njen suprug Marko i ona su se čak i vjenčali u ovom šou programu, ali nakon njegove diskvalifikacije, izgleda da za nju važi ona “daleko od očiju, daleko od srca“.

Naime, sinoć tokom igre u kojoj su zadrugari morali da budu iskreni, Saša rudar je upitao Divnu da li bi imala se*s sa Banetom Čolakom da nema kamera:

– Naravno. Da, naravno, da nema kamera bila bih sa Banetom, on je ovdje najljepši i privlači me. Ja ne znam šta moj muž radi kući – rekla je Divna bez blama i šokirala sve!

Nakon ove njene izjave, ona je postavila pitanje da li bi Bane mogao da joj pomogne pri pranju veša, na šta su je ranije tokom noći natjerali Bora Santana i Miljan Vračević, kako bi se našalili sa Čolakom. On je, nakon ovog njenog pitanja, ustao i rekao šta ima:

– Samo da kažem Marku koji ovo gleda, ja neću imati ništa sa Divnom i neću joj pomoći oko veša, tamo gdje ima kamera, mogu, gdje nema kamera, neću da zalazim sa njom – rekao je Bane.
(Pink.rs)

POGLEDAJTE VIDEO YOUTUBE: