Samo da mama i tata to ne vide! Histerična Luna rekla Slobi da su svi vidjeli snimak njihov s*ksa, a njegova reakcija je totalni hit! (VIDEO)

228

Kada je Luna saznala da su gledaoci videli snimak njenog i Slobinog seksa (baš čudno u rijalitiju sa 140 kamera), upala je u pravu histeriju, dok je Radanović sve vreme bio miran i to ga nije previše pogađalo.

Kada je Luna rekla Slobi da je od Nikole saznala za snimak seksa, Radanović je bio sumnjičav i mislio je da im Arsić “pravi zvrčku”.

– Pritom ne može dečko da izmisli nešto što je bilo. Tebe boli uvo, a ja sam se baš smorila.. Blam božji, samo sam se toga plašila i to se desilo… Osećam se užasno, poniženo, samo da mama i tata to ne vide. Boli me želudac… On (Nikola) kaže da je taj snimak video tri dana pre nego što je ušao – rekla je uznemirena Luna potpuno ravnodušnom Slobi koji je bio ubeđen da ih Arsić “loži”.

Ovo je snimak već čuvenog seksa:

Zanimljivo je da je Slobu najviše interesovalo da li je snimak samo glasovni ili postoji i video, a Luna je otkrila da ju je najviše sramota zbog onoga što je tokom seksa govorila Radanoviću…

Evo kako je Luna saopštila Slobi da su svi videli njihov seks: