ANDRIJA RASKINUO VJERIDBU, KIJA BIJESNA UDARILA NA SLOBU: Luna će da prođe kao ja! Kristina otkrila nepoznate detalje!

233

Kristina Kija Kockar otvorila je dušu Ani Korać i priznala da smatra da se sve ovo sa Slobom desilo sa razlogom i da se ona spasila. Naime, njih dvije su razgovarale u spavaćoj sobi, a Kija je tom prilikom otkrila nepoznate detalje.

“Španska serija je sve ovo, kunem ti se. Ovo se nikada ranije nije desilo! Čudan mi je Sloba malo“, rekla je Ana.

Ivanjičanka je dodala kako ne zna kako bi reagovala kada bi se njoj tako nešto dogodilo i da je bila u šoku kada ju je ugledala na vratima “Zadruge“, a Kija je počela Ani da šapuće o svojoj porodici i vetru u leđa koji je Sloba dobijao od njene familije.

“Ja sam znala unaprijed šta će da se desi. Za mene je stalo vrijeme. Ja sve znam. Ti ne možeš da vjeruješ koliku je on podršku imao. Ne možeš da vjeruješ. Moji nisu bogati, ne znam šta… ali je imao podršku i onda dođeš i sve progutaš! Sve, ali nema veze, spasila sam se“, šaputala je Kija Ani, a onda je dodala:

“Ne zanima me više! Ne znam koga mi je više žao. Na kraju mi je više nje žao. Kada ga stavi na leđa, biće kao ja. Ajde ovo, ajde ono. Znaš koliko treba još da rade, a do tada će se pojaviti neki novi. Smiješno mi je samo“, komentarisala je Kristina Lunu, Slobinu devojku.

Međutim, Kristina je onda otkrila i potpuno nepoznate delja o njenom dečku Andriji.

“Ja nisam ni znala da su oni imali kontakt. U međuvremenu se Andrija pojavio, on se vjerio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se vjerio, pa raskinuo vjeridbu. Bili su zajedno pet, šest godina. Kada sam ga vidjela, on mene pita da li ga za*ebavam, ja mu kažem da su me svi prokleli. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo“, pričala je Kija o svom mužu i dečku.
(Kurir)