TVOJA ŽENA MI JE SVE UPROPASTILA: Luna i Sloba se SVAĐALI cijelu noć, nakon čega su PLAKALI I PATILI! (VIDEO)

131

Vesna Zmijanac ubijedila je Slobu Radanovića da ustane iz kreveta i dođe zajedno da se provodi sa ostalim zadrugarima. Pjevač je otišao u pab, međutim od provoda nije bilo ništa, jer je se odmah posvađao sa svojom djevojkom Lunom Đogani.

Blogerka je bila dodatno nervozna, jer je primijetila da Slobi žena prilazi kada ona nije tu. Luna je pjevaču govorila kako zna šta se dešava i da nije glupa, dok je Radanović sebe branio riječima da je Kristina tu da bi ih svađala.

– Vesna je došla kod mene u krevet i probudila me – rekao je Sloba Luni koja je ostala u šoku kada ga je vidjela u pab-u!

– Osjetila sam da ti je prišla, rekla sam Ani da odmah ode u sobu! Iznervirala sam se! Zakuni se da voliš samo mene! Ti ne bi sumnjao u mene? – pitala je Luna.

– Ne bih! Možda i bih! – predomislio se Sloba u sekundi.

Kada ga je Luna pitala da li je ljubomoran što njegova žena ima dečka, Sloba je rekao da nije. Inače, pjevač je u toku svađe sa Kijom, koja je bila prošle noći, nekoliko puta ženi prebacio i spomenuo njenog dečka.

Nakon cijelih pet minuta od ovog razgovora, Luna je otišla u krevet. Bila je veoma nervozna, a Sloba je počeo da viče na nju. Njega je zaboljelo što je ustao i došao na žurku, koju je njegova djevojka napustila.

– Tvoja žena mi je uništila sve večeras! Idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo da budemo zajedno! – vikala je Luna na Slobu.

Radanović se zatim osamio u pab-u, gdje je dugo sjedio sam sa suzama u očima. Nešto kasnije reijči utehe davao mu je Miki Đuričić. Pjevač je rekao da se blogerka odvratno ponaša prema njemu.

Nakon razgovora sa Mikijem, Sloba je otišao u sobu za rehabilitaciju, gdje je spavao sa pčelarom, ali je i tamo došla Luna koja je uspjela da se posvađa sa Đuričićem i polomi dio vrata. Tada je došlo i do svađe između Jelene Golubović i Mikija Đuričića. Kada je izašao iz sobe, jer mu se više nije spavalo, Sloba je šetao po dvorištu, a nakon što je našao svoju djevojku u radionici, počeli su ponovo da se svađaju.

– Ti si mene od*ebala! Rekla si mi da idem kući! Mogu da ti se kunem u oči svoje! Ja sam navikao da se na meni kola lome! E, k*nja mi se! Ja se pravim da mi nije teško! Ja sam debil! Jesam li ja zvao Kiju da dođe? – nervozan je bio Sloba!

Radanović je svađu prekinuo tako što je izašao u dvorište, gdje se ponovo osamio, ali kod automobila. Luna Đogani isto to učinila je, ali u Rajskom vrtu, gdje je legla pored Drveta mudrosti. Napolju je svanulo, a Luna i Sloba su se i dalje svađali u garderoberu.

Pink