LETJELE ČAŠE, PREKINUTA ŽURKA: Bora udario Macu laktom u stomak, ona zgrabila mikrofon i pomenula Saškinog švalera – KARANOVA HTJELA DA JE BIJE!

327

Sinoć se odigrala svakako najmasovnija tuča u “Zadruzi“, a zatim i svađa sa nevjerovatnom količinom uvreda. Sve je počelo tako što je Maca Diskrecija tražila mikrofon od Bore Santane, a on ju je u jednom trenutku udario laktom u stomak, da bi ona potom putem mikrofona pomenula Saškinog navondog švalera zbog čega je Karanova odlijepila.

Bora je pjevao, a Maca ga je prekinula tako što ga je udarila u glavu. Zatim je prozvala Milana Miloševića koji ju je polio vodom, kao i Bora Santan. Onda je Saška Karan počela da je gađa čašama Macu i pogodila je u glavu. Pažljiviji gledaoci primijetili su da Maca nije slučajno pobijesnila – prije toga, Bora ju je udario laktom, a Milošević ju je nazivao pros*itukom i psovao joj je majku.

U cijeli sukob uključio se Marko Janjušević, koji je razdvajao Sašku i Macu, a na kraju je pobijesnila i Jelena Golubović koja je urlala, što joj nije svojstveno.

– Kurvo n**komanska! Pijani narkoman sa rascopanom b*ljom! – vikala je Jelena Golubović, misleći na Sašku Karan i Milana Miloševića.

U stvari, razlog zbog kojeg je Saška Karan pobijesnila jeste informacija iz spoljnog svijeta koju je prenio pjevač koji je gostovao u rijalitiju.
(Srbija Danas)