POZDRAVI MI SNAJKU KARLEUŠU! Evo o čemu je Erdogan pričao sa Duškom Tošićem!

137

Redžep Tajip Erdogan, lider Turske, dočekan je u Srbiji uz najveće počasti. Erdogana je posebno obradovao neplanirani susret sa fudbalskim reprezentativcem Srbije i članom šampiona Turske, Bešiktaša – Duškom Tošićem.

U javnosti se pojavila fotografija nastala u Beogradu na kojoj se vidi kako turski predsednik ćaska sa srpskim reprezentativcem. Duško je otkrio o čemu su razgovarali:

– Ha-ha, mislio sam da me zovete zbog plasmana u Rusiju… – nasmejao se fudbaler pa odmah nastavio:

– Nismo mnogo pričali, svega dva minuta, ali na turskom, što je njega mnogo obradovalo. Za tih 120 sekundi stigao je da mi čestita i plasman Srbije na Svetsko prvenstvo, ali i da mi kaže da je Srbija veoma lepa zemlja.

Da li zna ko je Jelena Karleuša?

– Da! Na turskom mi je rekao “pozdravi mi jenge”, što znači snajku. Erdogan je jak političar, ozbiljan, uspešan, ali i srdačan. Ovo je drugi put da se sretnemo, prvi put je to bilo pre dve tri-godine. Bilo je to neko druženje svih srpskih sportista sa njim u Ankari. Nadam se da će biti prilike da se vidimo i treći, četvrti put i da malo duže popričamo.

Redžep navija za Fenerbahče, ljutog gradskog rivala vašeg Bešiktaša. Da li je u kratkom razgovoru u hotelu “Hajat” stigao da vas pecne malo na tu temu?

– Ne, ne. On jeste navijač Fenera, ali mu je drago što Bešiktaš dobro igra u Ligi šampiona. Bio je ove godine na utakmicama Galatasaraja, Bašakšehira i Fenerbahčea, a ja sam iskoristio susret u Beogradu da ga pozovem i na jednu našu utakmicu. Nadam se da će se odazvati pozivu.

Informer