Detalji užasa u Novom Sadu: Starac (82) ljubio i mazio djevojčicu (13), pa joj dao 500 dinara i broj, da ugovore seks!

126

Davao joj komplimente, a devojčica se zbunila i nije zvala upomoć, samo je krenula ka autobuskoj stanici. Pedofil ju je tada uhvatio za ruku i krenuo za njom, a zatim su zajedno ušli u autobus.

Policija je juče u Novom Sadu uhapsila starca (82) koji je u gradskom busu napastvovao devojčicu (13) i ponudio joj 500 dinara za seks! Devojčica se zaledila od straha pored pedofila, a vozač autobusa je to primetio i pozvao policiju, koja je privela manijaka!

Po rečima izvora iz istrage, M.K. je juče najpre prišao devojčici na ulici, u blizini Srpskog narodnog pozorišta.

– Davao joj komplimente, a devojčica se zbunila i nije zvala upomoć, samo je krenula ka autobuskoj stanici. Pedofil ju je tada uhvatio za ruku i krenuo za njom, a zatim su zajedno ušli u autobus – ispričao je izvor.

Pošto je autobus bio skoro prazan, starac je seo kraj devojčice i nastavio da joj se udvara.

– Govorio je kako je mnogo slatka, mazio je po ruci i glavi. Potom ju je poljubio u ruku, pa u obraz. Dok je devojčica sleđena od šoka ćutala, M.K. je izvadio iz džepa 500 dinara i dao joj. Rekao je da želi da se viđa s njom u tajnosti i da će joj uvek za nagradu davati novac ili poklone. Potom joj je dao broj telefona da ugovore sastanak – ispričao je izvor.

Vozač autobusa je prema sopstvenim rečima video da se nešto čudno dešava između devojčice i starca i da je ona prestravljena. U vožnji je pozvao policiju i ispričao šta se dešava.

– Patrola je odmah upućena ka tom autobusu i zaustavila ga. I policajci su se uverili da je devojčica uplašena, ali im je ipak ispričala šta se desilo, nakon čega je M.K. priveden. O svemu su obavešteni devojčicini roditelji, koji su odmah došli po nju – rekao je izvor.

Protiv M.K. je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje za što mu preti zatvorska kazna od 3 meseca do 3 godine.

Policijska uprava u Novom sadu sumnja da je ovaj starac napastvovao još dece, pa poziva građane koji eventualno znaju nešto više od tome da im se jave na broj 064/892 40 61.

Novosađani su nedavno prijavili policiji da je stariji sumnjiv muškarac viđan u blizini škola, ali nije prijava da je neko od učenika napadnut. Takođe nije poznato da li je reč o uhapšenom starcu.

Telegraf