ŠOKANTNO OTKRIĆE: SVEKRVA MONSTRUM! Zorica sređivala nokte kad su joj javili da je Jelena ubijena!

145

Zorica Marjanović, svekrva zvjerski ubijene pjevačice Jelene Marjanović, pred novinarima je glumila strašan šok, bol i tugu kada su 3. aprila prošle godine objavili da joj je snaha pronađena mrtva. Odmah zatim ušla je u kuću i mirno sebi odradila manikir – sređivala je i nadograđivala nokte na rukama!

Ovo nedvosmisleno dokazuju dvije fotografije snimljene ispred kuće Marjanovića odmah nakon što je otkriven Jelenin leš na nasipu u Borči. Na prvoj slici vidi se scena kada je Zorica obaviještena o ubistvu. U tom trenutku na njenoj desnoj ruci nokti su kratki i nisu izlakirani. Na drugoj slici, snimljenoj samo sat kasnije, dok je primala saučešće, tri nokta na Zoričinoj desnoj ruci su sređena, nadograđena i izlakirana jarkocrvenim lakom!

Bila u cajtnotu?

Ovaj frapantan detalj, osim što ukazuje da je svekrva Zorica glumila tugu (jer ko bi suočen sa saznanjem o zvjerskom ubistvu člana porodice uopšte pomislio na lakiranje noktiju!?!), ukazuje i na sumnju da je sređivanjem noktiju možda pokušala da prikrije tragove zločina.

– Nesrećnoj Jeleni prsti su poslije ubistva bili potopljeni u varikinu kako bi se uništili biološki tragovi ispod noktiju. Takođe, poslije njenog ubistva kupatilo u kući Marjanovića očišćeno je istom tom varikinom. Lako je moguće da je Zorica radeći sve to oštetila svoje nokte, pa ih je onda sređivala… – navodi sagovornik Informera, policajac angažovan na ovom slučaju.

On kaže da je ponašanje svekrve Zorice od samog početka vrlo sumnjivo:

– Kada smo poslije vijesti o ubistvu došli do kuće Marjanovića, svekrva nam je prva otvorila vrata i naizgled bila veoma skrhana od bola. Međutim, već poslije nekoliko sati počela je da se ponaša sasvim drugačije. Nikako nije izgledala kao neko ko je upravo izgubio bliskog člana porodice…

Iskusni policijski operativac kaže da su, osim Zorice, i ostali ukućani bili sumnjivi.

– Prilikom pretresa kuće utvrđeno je da je kompletno kupatilo bilo izribano varikinom ili nekim sličnim abrazivnim sredstvom. Sumnjamo da je Zorica najvjerovatnije bila glavni `čistač`, a fotografije sa noktima koje smo naknadno pregledali samo su dodatno potvrdile naše već postojeće sumnje – objašnjava Informerov izvor iz policije.

Zorica je i inače od početka bila za istražitelje najintrigantniji član porodice Marjanović. Što zbog njenog bavljenja vidovnjaštvom, što zbog toga što je jedina odbila da bude podvrgnuta poligrafskom testiranju. Osim toga, najmanje od svih je imala komunikaciju sa novinarima i samo ona nije posjetila sina Zorana otkada je uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu. Ona, takođe, jedina od Marjanovića nije bila na Jeleninoj sahrani.
(Informer)