RADA O KRIZNIM DANIMA: Nemam ni za hljeb! Od komšije tražim jaja!

290

Rada Manojlović se požalila da je tokom svoje uspješne desetogodišnje karijere više puta zapadala u ozbiljne finansijske krize. Folkerka je priznala da na trenutke nije imala ni šta da jede, pa je od komšija pozajmljivala namirnice kako bi preživjela. Ona otvoreno govori o periodu kad je jedva sastavljala kraj s krajem.

– Skidam kapu mojoj koleginici Milici Pavlović jer je šest godina bila uporna i uspjela je da ostvari svoje snove. Radila je i štedjela novac, koji je ulagala u karijeru. Više puta mi je govorila: „Rado, bukvalno nemam ni za kiflu, nemam para“. Potpuno je razumijem jer znam kako je meni bilo na početku, pa i u nekim drugim periodima karijere – rekla je Rada u emisiji „Press pretres“ kod Siniše Medića.

Ona je navela da su to za nju bili crni dani.

– Nisam imala para ni za taksi. Pržila sam jaja kod kuće, a nekad sam ih pozajmljivala i od komšije. Bukvalno sam odvajala novac od svirki da bih mogla da platim spotove, i uvijek mi se na kraju isplatilo. Malo se stisneš, ali to nije ništa strašno ako znaš da ćeš na kraju imati pozitivne rezultate – rekla je folkerka, koja – osim što novac ulaže u karijeru – pomaže ocu i sestri, a i napravila je kuću u rodnom selu Četerežu.
(Kurir)