OD OVOGA STAJE DAH! Karleuša došla na “Grand” u haljini koja dole SVE otkriva, svi gledali u njene HIT gaćice! (VIDEO)

147

Na prvom snimanju nove sezone “Zvezda Granda” Jelena Karleuša pojavila se u neverovatnom izdanju, što je od pop zvezde bilo i za očekivati…

Jelena Karleuša se na snimanju nove sezone “Zvezda Granda” pojavila u neverovatno seksi izdanju i već na samom početku obećala da će narednih meseci publici priređivati pravi spektakl!

U stilu velike zvezde, došla je u eksplozivnoj crnoj haljini, sa dubokim prorezima sa strane skroz do struka… a dok je haljina lepršala (ili bar njeni delovi), svi su mogli da “zavire” i u Jelenin najintimniji deo.

Budući da je to najviše zanimalo sve, Jelena je otkrila da IPAK ima gaćice, i to specijalne, u boji kože…koje jedva da se primećuju.

Iako je i sama na početku priznala da je nervozna, Karleuša je izašla u susret novinarima i, kao i uvek, bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja.

Osim što je prozvala svog druga Acu Lukasa (u prepoznatljivom joj stilu), otkrila je i šta njen suprug Duško Tošić misli o tome što je nastupila na Paradi ponosa juče održanoj u Beogradu.

A onda je zamolila sve za jedan super selfi…

Telegraf