OTKRIVAMO: Zbog čije greške pjevač nosi pogrešno ime!

208

Pjesmom “Opasna”, Drago Buly Dragon je skrenuo pozornost na sebe.Pored uspješne pjesme, ovaj pjevač ima zanimljivu priču o tome kako je dobio ime i kako su mu greškom upisali pogrešno ime.Naša ekipa otkriva kako je došlo do toga i šta je prava istina:

“Zanimljiv je podatak da ja, zbog pogreške matičara, nosim pogrešno ime.Naime, ženi koja je upisivala ime, je bilo čudno da se zovem Dragon, pa je izbacila posljednje slovo i tako ja ponese ime Drago.Međutim, moji roditelji su zaista željeli da se zovem Dragon i da budem snažan i jak kao zmaj, ali zbog greške se ne zovem tako “-Otkrili nam Dragon.

Ipak Dragon je ispunio donekle želju svojih roditelja, jer je na prvom mjestu borac i jak je kao zmaj, trudeći se da u njegovom životu nema prepreka, a kao drugo, iskoristio je to ime za umjetničko.

“Iskreno da Vam kažem, dobro mi je došlo to što je došlo do zabune, jer sam ime Dragon iskoristio za umjetničko ime.U moru pjevača koji danas funkcioniraju na našoj estradnoj sceni, to ime mi je dobrodošlo, jer je drugačije i jedinstveno” – kaže Dragon.

Kako smo saznali, Dragon uskoro ulazi u studio i izbacuje novu pjesmu, a dok ne stigne nova, mi Vas potsecam na “Opasnu”: