Nova epizoda „Domaće je domaće“ s prelijepog Prokoškog jezera

407

Emisija „Domaće je domaće“oduševila je u prethodnim sezonama sve gledatelje OBN-a. Prošlog tjedna se vratila u stari termin petkom od 16:55h, a ovaj put Vjeko Kramer će vas pozdraviti s obronaka Vranice.

U protekle dvije sezone ekipa emisije posjetila je gotovo sve veće gradove u BiH, pa će akcent u novoj 3. sezoni biti na manjim specijalnim mjestima, koja također nude svoje zanimljive i korisne priče. Vidjet ćete neistraženu prirodu, teško dostupne lokacije i mjesta koja ne vidite tako često, pa čak i na TV-u. U drugoj epizodi nove sezone Vjeko Kramer i ekipa emisije stigli su na obronke planine Vranice i po prelijepom vremenu oduševili se Prokoškim jezerom. Kroz očaravajući kraj poveo ih je Eduard Jukić, predsjednik planinarskog društva „Vranica“ iz Fojnice. Gledatelji će moći vidjeti prizore od kojih zastaje dah, a mjesta s kojih možete promatrati te prizore zaista su dostupna svima koji su spremni za malo avanture. Za oko tri sata planinarskog hoda ili biciklima možete dospjeti na područja koja će učiniti da zaboravite na sve probleme. Vidjet ćete kako se živi na područjima koja su drugima često samo turistička destinacija, a poseban će užitak biti vidjeti spremanje tradicionalne pite na licu mjesta. Kroz cijelu emisiju provlači se i pjesma, jer su lijepe tradicionalne pjesme iz BiH izvodili lokalni muzičari.

U narednim tjednima ekipa emisija „Domaće je domaće“ pozdravit će vas iz Nevesinja i Lukavca, a do tada uživajte ovoga petka u prirodnim ljepotama Prokoškog jezera i obronaka Vranice.