ISPLIVALI DETALJI POSLIJE 23 GODINE! KRALJ ZVEZDARE PROGOVORIO DVA SATA PRED UBISTVO: Ovo je istina o Ceci i meni!

94

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata prije nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je tek nedavno, poslije 23 godine od njegove likvidacije, isplivao u javnost, otkrio istinu o njegovoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Iako su legenda devedesetih i folk zvijezda često viđani zajedno u beogradskom klubu „Bojan Stupica“, te su u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestok momak je ipak na kraju ispričao kakav je njihov odnos zaista bio.

– Ja sam mlad čovjek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lijepih djevojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, vjerujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i djevojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pjevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju vjerenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom – ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

On je poslije pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu.

– Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa poslije misle šta će, kako će. „Koka-kola“ je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživjeti metak u stomak, to je glupost – rekao je Šaban u jednom dijelu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu „Legende devedesetih“.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare. U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima s beogradskog asfalta. Kako je pjevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

– S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila – ispričala je Ceca.
(Kurir)