Plakao je u Grandu i dirnuo mnoge! Živio u trošnoj kući bez struje, djevojke ga nisu htjele jer nema novca! Šta se desilo sa mladićem iz Tuzle?

294

Almir Zukić iz Tuzle je prošle godine okušao sreću u Zvezdama Granda, kada je rasplakao javnost, jer je pustio suze zbog pohvala koje dobio od JK. Njegova priča je dodatno sve dirnula kada je otkrio kako je on ustvari bio socijalni slučaj, da je živio u kući bez struje i da su ga djevojke odbijale što nema novca.

Almir Zukić je tada ispao u drugom krugu, jer je bio slabog zdravstvenog stanja i nije mogao dati svoj maksimum.

Almir je završio Srednju rudarsku školu, a kada je ekipa portala Ekskluziva stupila u kontakt s njim kako bismo provjerili šta se desilo nakon svega, on je iskreno odgovorio:

– “Ne radim nigdje, u potrazi sam za menadžerom, koji bi bio zainteresovan da me vodi da ulaže u mene, a ja garantovano uspijevam. Moj život je bio jako težak. Ove godine sam se ponovo prijavio u Zvezde Granda. Spreman sam da se dokažem i dam svoj maksimum. Prošle sezone sam bio probno na Grandu, zato sam neshvaćen od strane publike. Život mi je naglo počeo padati nizbrdo, izgubio sam posao, tezge, posao slabo ide… Depresija je rasla, jer ja izdržavam sve troškove kuće. Borim se koliko mogu, jako sam zahvalan Grandu za sve što su učinili za mene, pomogli su mi maksimalno“, ističe Almir.

Ekskluziva.ba