Nova serija na OBN-u Nazar u večernjem terminu nakon Elif!

278

Nakon završetka jako popularne serije „Predaj se srce“ OBN TV od 1. kolovoza/augusta donosi nova uzbuđenja za sve ljubitelje turskih sapunica, kroz seriju Nazar. Večernji termin nakon Elif savršen je za sve one koji u hladovini svog doma uživaju u emocijama, strasti i ljubavi koje nude turske serije.

Priča počinje s muške strane gledišta. Mladi učitelj Ali Ogretmen iz Istanbula odluči otići u selo Kinali Kar, kako bi pomogao oformiti školu i postati učitelj. Dobrodušni Ali u selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. No, pronaći će i buntovnu Nazar, koja tvrdi da je Ali njena sudbina. To joj daje za pravo da se nada kako će se njeni proročanski snovi ostvariti. To ne odgovara njenoj majci Sureji, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Džabar agu. Takav scenarij se ne uklapa u želje mlade djevojke pa će ona učiniti sve kako se ne bi udala iz ljubavi.

Jedna od najvećih turskih zvijezda, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek igra markantnog Alija Ogretmena. Emrah je prodao više od 25 milijuna albuma širom Turske i po tome je jedan od najkomercijalnijih pjevača u ovoj zemlji. Igrao je u nekoliko filmova, a nakon toga su ga producenti pozvali da nastupi u nekoliko serija. Gluma mu je odlično „legla“ pa je u zadnjih par godina još intenzivnije dobijati uloge. Atraktvna Ozlem Conker preuzela je ulogu Nazar, nakon što je ona bila prije toga ponuđena nekoliko tada poznatijih glumica. Nazar ju je proslavila i poslije je dobila niz velikih angažmana i postala seks simbol Turske.

Serija ima 109 epizoda a rvu možete pogledati već s prvim danima kolovoza u večernjem terminu nakon najgledanije serije nu BiH, Elif.