ZA NOĆ NA ŠAMPANJAC TROŠIO 90.000 €: Imao 24 djevojke odjednom, pobijedio u VB, tukao se u Parovima, a danas…

222

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, proslavio se prije dvadesetak godina igrajući fudbal, a 2007. je učestvovao u domaćem “Velikom bratu“, gdje je i pobijedio i osvojio 100.000 eura. Đani je potom učestvovao i u rijalitiju Parovi, gdje se potukao sa reperom Gruom.

Podsjetimo, Đani je karijeru započeo u OFK Beograd, bio je igrač Partizana, a potom je otišao u Englesku, da bi karijeru završio u Obiliću. Aktivno se bavio fudbalom 10 godina, od 1991. do 2001.

Poslije Partizana, Đani je otišao u Englesku, gdje je igrao u Boltonu, Kristal Palasu i Aston Vili. U Boltonu su ga obožavali, nudili su mu da ostane, da bira šta će da bude. Fudbala se potom zasitio i okrenuo se raznim životnim iskušenjima, raskalašnom životu, žurkama…

“Uvijek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor… 100 eura nedjeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim“, rekao je Ćurčić.

Bivši fidbaler u ormanu imao je milion eura u garderobi. Za majice je plaćao 1.400 funti, jakne 7.000 funti, a za “versaće“ odijela po 3.000 funti, ispričao je Đani.

Ćurčić je ispričao i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

– “U ormanu sigurno imam milion eura u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće vidjeti. Imam “sajberdof“ majicu – 1.400 funti, jaknu “vojaž“ – 7.000 funti… Kupovao sam unikate i plaćao “versaće“ odela po 3.000 funti“, rekao je Đani.

Na Tviteru mu piše da je trener u mlađim kategorijama, a vidno je da je nabacio kilogram viška.

(Kurir)