TV povratak legendarnog kuhara Steve Karapandže!

297

Ekskluzivni povratak Steve Karapandže, najčuvenijeg kuhara sa ovih prostora, na javnu scenu, koji u saradnji sa Nenadom Gladićem – Lepim Brkom, otkriva tajne vrhunske kuhinje. Emisiju će od ponedjeljka emitirati TV OBN svakog radnog dana u 17:20h.

Stari majstor i novi umjetnik vodit će vas na početku emisije kroz razgovor, a potom i rad u kuhinji do najskrivenijih tajni i specijaliteta koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Spoj iskustva i mladosti donijet će veliko osvježenje u vrelim ljetnim danima.

Pileća prsa u pjenušcu sa gljivama, Jagnjeći kotleti u kori od maslina ili Brudet na dalmatinski način sa palentom, samo su neki od specijaliteta koji će se naći na meniju u improviziranoj konobi Kod Steve i Brke. Obojica imaju sklonost ka hrani koja izlazi iz svakodnevne prosječnosti. Upravo ta profesionalna osobina, ali i iskustvo koje imaju, garantiraju zanimljiv obiteljski TV show, u kojemu će uživati sve generacije – stariji će imati priliku podsjetiti se kako smo kuhali i živjeli, a mlađi naučiti male tajne velikih majstora.