ŠTA SE KRIJE OD GLEDALACA ZVEZDA GRANDA? Ove dvije članice žirija su se u finalu zamalo potukle!

144

Kada su novinaru vidjeli da Ana Bekuta i Snežana Đurišić konačno razgovaraju tokom finala Zvezda Granda, pomislili su da su se pomirile i da je konačno došao kraj njihovom sukobu koji traje dvije godine. Ipak, od toga nema ništa. Njih dvije ne da se nisu pomirile, nego su se još gore posvađale. Kako prenosi tabloid Svet, čiji izvor se našao u neposrednoj blizini pjevačica, Bekuta je počela raspravu i napala Snežanu da je čula kako je ogovara.

– “Ana, dobro me slušaj. Nemoj tako da mi se obraćaš i da sa mnom tako razgovaraš. Niti me interesuješ, niti sam te bilo gdje spomenula. Ne obraćaj mi se“, siktala je Đurišićka, da bi poslije toga Bekuta ostala i krenula još više da goropadi i urla. Ubrzo se podigla i Snežana, pa su jedna drugoj počele da se unose u lice i mlataraju prstima.

– “Tuču je spriječio frizer koji se našao u blizini i koji im je rekao da se smire jer svi gledaju i njih i da će ispasti skandal ukoliko svaka ne sjedne na svoje mjesto. Iako su se žestoko iznervirale, obje ipak više od svega vole da održavaju imidž dama u javnosti, pa su sjedile mirno do kraja emisije, a poslije su kao furije otišle u svoje automobile“, kaže sagovornik.

Iako se i dalje ne zna oko čega su se posvađale, šuška se da je glavni razlog to što je Bekuta napala Đurišićku da priče o svađama u Zvezdama Granda dojavljuje novinarima, a da u zamjenu dobija nježan tretman u tabloidima. To je bilo dovoljno da Snežana digne nos do bijesa i da se skoro dvije godine olajavaju iza leđa.

(Svet)