Multi talentirani ljepotan iz serije „Volim samo tebe“ na OBN-u!

256

Romantična indijska serija Volim samo tebe već je oduševila publiku u BiH. Po podacima gledanosti to je druga najgledanija serija u našoj zemlji, odmah nakon Elif, koju također emitira TV OBN. Očito da se gledateljicama dopao i glavni glumac iz serije Shakti Arora.

Glumac koji je utjelovio glavnu mušku ulogu u seriji Volim samo tebe, multitalentirani je Shakti Arora. Nakon što je glumio u nekoliko manjih projekata, zaplesao je i u indijskoj verziji Plesa sa zvijezdama, gdje je ostvario zapažen plasman. Okušao se i kao voditelj, a nakon porasta popularnosti producenti su odlučili dati mu ozbiljnije uloge. Savršenom se pokazala serija Volim samo tebe, koja je za kratko vrijeme stekla popularnost. Serija mu je donijela i nacionalnu nagradu za najboljeg mladog glumca 2015. godine, a iste te godine dobio je i laskavu titulu Ikona mladih. Ženama se svidjela njegova visina 180 centimetara visine, što je za indijske standarde savršeno. Međutim, vrlo brzo je njegov šarmerski osmjeh zarobila lijepa glumica Nehaa Saxena. U posljednje vrijeme se šuška kako su raskinuli nakon dvije godine veze. Navodno se Nehii ne sviđa što je Shakti uvijek zauzet. Otkako je u svibnju objavio i muzički album, neuhvatljiviji je od vjetra.  Iako nije pokazao raskošan pjevački talent, popularnost mu raste iz dana u dan. Svi se pitaju što je slijedeći poslovni potez multitalentiranog ljepotana Shakti Arore?

U 446 epizoda u seriji Volim samo tebe bit će ispričana priča o prijateljstvu, ljubavi, zavisti i zlobi. Serija je modernija od onih indijskih koje ste do sada gledali na našem području, pa je i radnja dinamičnija a likovi živopisni. Uvjerite se u to svakim radnim danom u 20:50h, nakon serije Elif, samo na OBN-u.