LOM: Zbog Maye Berović blokirana Tuzla!

212

Kada izdate cd sa kojeg sve pjesme postanu hitovi u vrlo kratkom razdoblju, onda je za očekivati da će i posjete na nastupima biti velike.

Iako je do sada na svakom nastupu imala veliku posjetu, od kako je izdala novi cd, Maya Berović bukvalno razbije gdje god nastupa.

Tako je bilo iu klubu “Plaža” na jezeru Modrac, nadomak Tuzle.Za ovaj Mayin nastup se tražila karta više, a zanimljivo da oni koji nisu uspjeli ući u klub, da su sjedili u bašti kluba i slušali popularnu pjevačicu.

Negdje oko 1400 ljudi je došlo na nastup.Obzirom da parking kluba nije tako veliki, sve oko kluba je bilo bukvalno blokirano, pa je obezbeđenje lijepu pjevačicu jedva provelo do kluba.

Od trenutka kada je izašla na binu, publika je sa Mayom pjevala u glas, a sve nove pjesme publika već zna napamet.

“Ni sama nisam vjerovala da će publika baš sve nove pjesme tako brzo prihvatiti.Evo, večeras ste vidjeli da sve nove pjesme sa cd-a pjevaju horski samnom.Mnogo sam sretna zbog toga, jer sam na ovom cd-u zaista dugo radila i mnogo truda je uloženo “-kaže Maya s osmijehom na licu.

Interesovanje za njene nastupe je sve veće, pa je nepobitno da Maya i njezin tim razmišljaju o velikim prostorima i solo koncertima, o čemu ćemo Vas sigurno prvi i na vrijeme obavijestiti!