JAVNO PRIZNALA: Marija Šerifović otkrila zašto voli Armina, a evo kako joj je on odgovorio! (FOTO)

338

Iako nije pobijedio, on je za Mariju pobjednik. Armin je tokom cijele sezone bio njen favorit a to je potvrdila i u finalu kada je bukvalno cijelo vrijeme provela sa njim.

Ipak, prije nego što je počelo veliko finale Zvezda Granda , Marija je javno na svom fejsbuk profilu priznala zašto joj je Armin toliko drag i zašto ga toliko voli.

“Mali dečače Armin Dedić , ne znam zasto sam te zavolela, ne znam zasto si mi postao toliko drag… Pretpostavljam da je sve krenulo jos prosle godine a mozda se i blizi trenutak da postanem majka😂😂😂 Poslusao si svaki savet, iz kruga u krug bio sve bolji i evo dosao je trenutak kada nazalost malo toga zavisi od tebe. Ti si svoje dao i pokazao! Danas o tome odlucuje narod i Onaj gore. Kakav god bio rezultat veceras – ti trebas da budes zadovoljan sam sa sobom i da ne dozvolis da te bilo sta obeshrabri jer ja znam da te svasta lepo ceka 🍀🍀🍀 #DoPobede #ABD”, napisala je Marija.

Naravno, ni Armin joj nije ostao dužan pa joj je odgovorio: “Ima nešto što nas je vezalo, a neobjašnjivo je… Ja sam spreman, šta god da bude! I znam da ima neko ko vjeruje u mene! A što se tiče toga da je vrijeme da postaneš majka… Evo ja se dobrovoljno javljam da me usvojiš.”

e-turneja.com