BOSANAC O ZVEZDAMA GRANDA: Armin se favorizirao bez ikakvog pokrića! Gile i Mirza su za tri koplja bolji od pobjednika!

182

Dragan Stojković Bosanac, najznačajniji je muzički znalac u Zvezdama Granda čiji su se komentari itekako uvažavali ne samo kod produkcije nego i kod gledateljstva. On sve vrijeme nije prikrivao simpatije prema takmičarima koji su dolazili iz Bosne i to sa punim pravom i razlogom.

Ruku na srce, bosanski predstavnici su itekako pokazali da su talentirani i da nisu bez razloga stali na Grandovu scenu. No, bez obzira što je kroz šalu kazivao “tako se pjeva u Bosni” njegovo žiriranje bilo je svakog puta nepristrasno, realno i znalački odmjereno i profesionalno izvagano.

On tokom takmičenja nije javno govorio ko mu je favorit nego je to tek nakon takmičenja otkrio. Bosanac smatra da će najbolji posao napraviti Adnan Nezirov.

– Ono što znam sigurno jeste da sam pošteno ocjenjivao i profesionalno, nikog nisam favorizirao jer se ne bavim tim. Da sam se bavio tim onda bih favorizirao svoje dijete kad je bilo u takmičenju – priča Bosanac i dodaje da mu nije jasno zašto se Armin Dedić odjednom toliko počeo da favorizuje bez ikakvog pokrića.

Express