UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Ovako izgleda fotoreporter kojeg je DRVENOM PALICOM prebio Aca Lukas!

193

Fotoreporet Milan Lučić bio je na zadatku sa kolegom, novinarom Markom Pantićem ispred kuće Ace Lukasa. Lukas je primijetio da fotografišu i vidno iznerviran, istrčao je sa drvenom palicom i narsnuo na fotreportera Milana Lučića. Nanio mu je povrede, pocijepao mu majicu i razbio fotoaparat.

Milan Lučić, fotograf “Srpskog telegrafa“ koji je prebijen je rekao za “Blic“:

– Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mjestu na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom, pa mi je krenuo da cijepa majicu. Onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao: “Idem kući po pištolj da vas pobijem.“ Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad su došli policija i hitna pomoc. Ostao sam u bolnici gdje mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima – rekao je povrijeđeni fotoreporter.

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa ovim povodom je rekao:

– Novinari su mu rekli: “Dobar dan!”, na šta im je on odgovorio: “Je*** vam mater, šta slikate?!” Krenuo je da otima fotoaparat od reportera, a kad je predstavnik redakcije Srpskog telegrafa, Milan Lučić, odbio da da, Lukas ga je udario pesnicom. Kasnije je našao neku letvu u blizini i udario ga je po glavi. Pocijepao mu je majicu, kako se i može vidjeti na slikama, pa ga je oborio na zemlju. Zatim je rekao: “Idem po pištolj, sad ću da vas pobijem!” – prepričao je Lađević.

Aca Lukas se još nije oglasio ovim povodom.

(Blic)