NAKON ŠTO GA JE MAJA NIKOLIĆ IZBACILA IZ TAKMIČENJA: Evo šta Žarko Stanojević misli o ispadanju iz Pinkovih Zvezda!

605

Sinoć u Pinkovim Zvezdama odigrala se prava drama, pojedini članovi žirija kao i voditelj su bili zaprepašćeni glasanjem Maje Nikolić. Naime, ona je dodijelila ocjenu 1 takmičaru i tako ga direktno izbacila iz takmičenja.

Žarko Stanojević je od samog početka takmičenja važio za glavnog favorita za pobjedu međutim on je sinoć završio svoje učešće i to Majinom krivicom. Zorica i Kemiš su opasno zaratili sa Majom nakon što je učinila nepravdu prema Žarku.

– To nije fer, nije u redu! Imaš pravo da glasaš, ali ne možeš da pljuneš sve nas! Bruka i sramota za ceo žiri da neko od njih dvojice treba da ispadne. To je, Majo, bruka! Ovo nije igrica. Ti se igraš sa njihovim životima, to nije u redu. Ovo je prešlo meru, predomisli se i uradi kako treba. Ako ostane ovako, trebalo bi da napravimo jedan sastanak – bunila se Zorica, međutim, bezuspešno.

Pozvali smo Žarka kako bismo saznali kakvo je njegovo mišljenje nakon ove burne emisije.

“U prvom trenutku sam imao utisak da je u pitanju još jedna “zavrzlama” Maje Nikolić, s obzirom da sam izvedbom, kao i svim dosadašnjim nastupima ostavio veoma dobar utisak na članove žirija i publiku. Bio sam zatečen kontradiktornom odlukom Maje Nikolić, iz razloga jer mi je izuzetno pohvalila nastup, a kasnije prilikom glasanja, dodelivši mi 1 poen, direktno me isključila iz daljeg takmičenja. Smatram da nije jasno uspostavila kriterijume za arbitražu u ovom takmičenju, što se vidi u drastičnom oscilovanju u odnosu na odluke ostalih članova žirija” , priča Žarko i nastavlja:

“Nameru za ovakvu odluku, eventualnu pristrastnost, zaista ne bih da komentarišem. Moralnu podršku pruža mi činjenica da sam se tokom ovog takmičenja dodatno nadogradio, stekao lepo iskustvo, upoznao divne ljude, a po subjektivnom mišljenju iz istog izlazim na dostojanstven način kao moralni pobednik, vodeći se narodnom izrekom “Što te ne ubije, samo te ojača.”

Na naše pitanje da li se planira vratiti u takmičenje ukoliko produkcija odluči da ga vrati, Žarko odgovora:

“Mišljenje o eventualnom vraćanju u takmičenje zadržao bih za sebe.”

e-turneja.com