Melika Moranjkić ponovo oduševila u “Pinkovim zvezdama”: Bosanki čestitala i makedonska diva Kaliopi!

533

Melika Moranjkić, bh. učesnica regionalnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” iz Srebrenika, nastavlja oduševljavati vokalnim kvalitetima, te graditi put do pobjede. Njen posljednji nastup i izvedbu pjesme “Bato” s velikom pažnjom ispratila je makedonska pop zvijezda Kaliopi Bukle.

I dok su pojedini članovi žirija prokomentirali da Melika nije bila na visini zadatka jer njena interpretacija, prema njihovom mišljenju, nije bila besprijekorna, šesnaestogodišnja tinejdžerka dobila je gromoglasan aplauz publike.

Da je ipak bila izvrsna potvrdila je Kaliopi uputivši joj komentar Instagramu, koji bi svakako svakom takmičeru jako laskao.

– Bravo Melika! Pjevala si svojom dušom, na svoj način. Voli te Kaliopi – napisala je makedonska pop diva, što je naišlo na Melikino oduševljenje.

Podsjetimo, Melika je učenica Međunarodne srednje škole Bosna Sema obrazovnih institucija u Tuzli, a prošle godine predstavljala je našu zemlju na Međunarodnom festivalu jezika i kulture, koji okuplja mlade sa svih kontinenata, i odnijela pobjedu izvedbom pjesme Isyan (Revolt) turskog pjevača Halila Sezaia.