DVA DANA PRIJE FINALA: Mersed Herić za E-turneja.com portal otkriva…

607

U nedjelju u 21h održat će se veliko finale Valentino zvijezda u zeničkoj Areni gdje se očekuje nekoliko hiljada ljudi. 12 finalista će stati na scenu , a svakako jedan od favorita je i Mersed Herić. Ovaj skromni mladić iz Zavidovića samo dva dana prije finala ekskluzivno govori za naš portal i otkriva mnogo toga što niste znali.

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Pa ovako da kažem da je to jedan prelijep osjećaj biti dio ovog svega tj. biti finalista Valentino zvijezda. Ovih dana se naravno pripremam da budem što bolji i da u toj noći pokažem svoj maksimum. Što se tiče treme s tim nemam problema mislim da poslije toliko vremena nastupanja u takmičenju ne treba biti pristuna trema , to je više neko uzbuđenje i slično.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Najbolji nastup mi je iz polufinala zato što sam napravio jedan dobar performans i poslije tog nastupa dobio sam mnogo poruka na društvenim mrežama kao pohvalu za taj nastup. Komentari su bili jako dobro, kao najbolji dosadašnji nastup , a mislim da ne mogu trenutno izdvojiti najlošiji nastup jer u svakom nastupu ima tih par greškica ali eto sve u svemu dobro je.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Valentino zvijezdama!

– Mnogo poznanstava , dosta ostvarenih prijateljstva i naravno mnogo dobrog iskustva prije svega.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– Mislim da je finale zaslužio Emir Jašarević.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ako se desi da pobijedim naravno bit ću sretan , ponosan… a kad se kamere ugase prvo što ću uraditi jeste to da ću se zahvaliti i pomoliti Bogu i naravno zahvaliti se svim ljudima koju su bili uz mene tu noć.

e-turneja.com