U srijedu na OBN-u madridski derbi za finale Lige prvaka

238

Revanš španjolskog polufinala najjačeg europskog nogometnog natjecanja igrat će se u užarenom Madridu. Oba tima imaju za cilj trofej zadržati u glavnom gradu Španjolske, Real kao jedini klub koji to potencijalno može obraniti, a Atletico kao spas sezone.

Tvrda igra koju forsira trener jorgandžija Diego Simeone vrlo često se pokazala kao kobna za susjede sa Santiago Bernabeua. Međutim, tim Zinedina Zidanea je jedan od najubojitijih ove sezone i to je i dokazao u prvom meču kada je na domaćem terenu ubjedljivo pobijedio 3:0. Iako je nogomet takav sport u kojem ne smijemo nikoga otpisati, teško je vjerovati da Atletico može ponoviti Barcelonin podvig iz osmine finala. No, to znači da će manji klub iz Madrida morati napadati, a to će stvarati dosta prostora za Cristana Ronalda i ekipu. Sjajni Portugalac je u posljednje tri utakmice u Ligi prvaka zabio ukupno osam golova, a zabio je pet Bayernu u dvije utakmice četvrtfinala, te tri Atleticu u prošloj utakmici. Zanimljivo, od posljednjih 12 udaraca na gol u natjecanju, Ronaldo je zabio, vjerovali ili ne, čak osam spomenutih pogodaka. No neće se predati ni susjedni klub iz glavnog grada Španjolske. Simeone je najavio borbu do posljednje minute, a znajući njega to će i biti realizirano. Takva postavka obećava dosta golova i nogomet u punom sjaju.

Uvodne analize i procjene možete pogledati u emisji koja počinje u 20:25h, uz Adrijanu Kurtišaj. Nakon samog meča sudački će ekspert analizirati poteze suca.“Rezultat iz prve utakmice obećava pravi nogometni spektakl, a naša ekipra će se potruditi da imate sve podatke za potpuno uživanje,“ kažu iz PR sektora ove televizije.

Ne propustite, u srijedu od 20:40h utakmicu između Atletico Madrida i Real Madrida na OBN televiziji uz komentatore Sabahudina Sašu Vugdalića i Adisa Hadžića.