Sudar najbolje odbrane sezone i najvećeg iznenađenja Lige prvaka večeras na OBN-u

346

Uzbudljivo polufinale najjačeg europskog nogometnog natjecanja igrat će Juventus i Monaco. Talijanski prvak izbacio je Barcelonu i ozbiljno se nametnuo kao favorit za osvajanje naslova, ali nemoguće je predvidjeti kako će proći protiv Monaca koji igra čudesnu sezonu.

U prvoj utakmici Monaco će biti domaćin, a to znači kako će pokušati sve da bi osigurali što bolji rezultat za uzvrat. U proteklim fazama Lige prvaka primili su dosta pogodaka, pa će biti izazov sačuvati mrežu. Juve će prolaz vjerojatno tražiti u Torinu, ali će iskoristiti svaku šansu koju im ustupi vodeći tim francuskog prvenstva. Tko će u tom nadmudrivanju biti uspješniji ove srijede ovisit će i o inspiraciji pojedinaca, ali i granitnoj obrani talijanske ekipe. Oni su do sada primili samo dva pogotka u najprestižnijem nogometnom natjecanju, što dovoljno govori o stabilnosti i mirnoći.

Uvodne analize i procjene možete pogledati u emisji koja počinje u 20:25h, uz Adrijanu Kurtišaj. Nakon samog meča sudački će ekspert analizirati poteze suca.“Kao i svake srijede dajemo vam dovoljno razloga da provedete sportsku večer uz OBN i uživate uz najprestižnije nogometno natjecanje na planeti,“ kažu iz PR sektora ove televizije.

Ne propustite, večeras od 20:40h utakmicu između Monaca i Juventusa na OBN televiziji uz komentatore Sabahudina Sašu Vugdalića i Adisa Hadžića.