OTKRIVENO: ZBOG DOLASKA OVE PJEVAČICE U ŽIRI, Dragana odlazi iz Pinkovih zvezda!

438

Pjevačica Dragana Mirković tokom gostovanja u emisiji “Amidži šou“ otkrila je da će od septembra njeno mjesto u crvenoj stolici u popularnom muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde“ zauzeti neko drugi, te da je nećemo gledati u novoj sezoni ovog šou programa.

– Generalno nije to za mene, preosjetljiva sam ja za takve stvari, tako da ja neću biti u crvenoj stolici u sljedećoj sezoni. Ja ću se baviti onim što znam, a to je pjevanje. Pjevaću, osmjehivaću se, biću vaš gost – rekla je Dragana u emisiji “Amidži šou“ i dodala da će joj kolege iz žirija veoma nedostajati.

Kako saznajemo, okidač za ovakvu odluku bio je to što se Dragani nije dopalo kada je čula da produkcija Pinkovih zvezda pregovara o saradnji na ovom projektu sa pjevačicom sa kojom ona već sedam godina ne razgovara – Sekom Aleksić.

– Dragani se nimalo nije dopalo to što produkcija Pinkovih zvezda pregovara sa Sekom i što bi upravo ona trebalo da se nađe u crvenoj stolici u ulozi člana žirija u novoj sezoni. One godinama ne razgovaraju, a Dragana je zbog toga i donijela odluku da se povuče i da svoje mjesto prepusti nekom drugom. Postoji velika vjerovatnoća da Seka od septembra zauzme svoje mjesto u crvenoj stolici. Jedno je sigurno, a to je da je produkcija pripremila mnoga iznenađenja, kao i da u novoj sezoni Pinkovih zvezda gledaoci mogu da očekuju neočekivano – kaže dobro obaviješteni izvor za Pink.rs.

Inače, pjevačice su “presjekle“ svaki kontakt 2010. godine, kada je Dragana čula da je Seka, navodno, ogovara kod zajedničkih menadžera. I dok je Aleksićeva otvoreno priznala da ne priča sa koleginicom, Mirkovićeva je tvrdila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji.

(Pink.rs)