Neki Novi Klinci: Povratak Topalka u žiri donio posebnu energiju u treći krug!

458

Atmosfera je na vrhuncu i u trećem krugu show programa “Neki novi klinci“. Kako natjecanje odmiče naziru se i neki favoriti, ali i članovi žirija pokazuju svoj šarm u punom svjetlu. Zabavni i folk hitovi i ovoga petka rasplesat će žiri, ali sigurno i publiku ispred TV ekrana.

Pjevači ispod 14 godina, koji se imaju pravo natjecati, s puno emocija i energije pjevaju pjesme svojih idola. Ovoga puta pjevačke veličine poput Marije Šerifović i Vanne za djevojčice ili Dade Polumente za dječake, dobili su svoje nasljednike/ce. Emotivna izvedba pjesme Marije Šerifović „Pametna i Luda“ oduševila je sve pjevače koji sjede na bijelim stolicama. Osim ovog sjajnog nastupa, i druga su djeca pokazala kako se mogu nositi sa emocijama kao odrasli ljudi. Posebno raspoloženje je zavladalo uz hit Dade Polumente „Dama“ kada je dječak iz Makedonije, jedan od favorita natjecanja, čak i Topalka podigao iz sudačke stolice. Pored raspoloženog Topalka u žiriju ovog petka sjedeIvana Selakov, Bojan Marović, Branislav Mojičević, Marina Tadić i Kaya.Povratak „stare“ ekipe donio je posebnu energiju.

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH. U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.