Murat Yildirim opet na ekranima u seriji “Sva moja djeca” na OBN-u

332

Turska serija “Sva moja djeca” topla je priča o Aliju Yahyi i njegovoj velikoj obitelji, ispričana u 75 epizoda. OBN televizija će po jednu pizodu emitirati svakog radnog dana u 18 sati, nakon Stola za 4. Pored doajena turskog glumišta Kadira Inanira i Bahar Erdeniz u seriji igra i velika turska zvijezda, atraktivni Murat Yildirim.

Ali Yahya se nakon ženidbe za Huldu prije 30 godina preselio iz manjeg grada u Istanbul. Hulda je žena u koju se nije zaljubio kao mladić, ali ispoštovao je ugovoreni brak koji su mu namjestili roditelji. Iako nije bilo ljubavi, par se međusobno poštovao i dobio petero djece. Nakon Huldine smrti, okupi se cijela obitelj i sve njihove tajne se polako otkrivaju, što označava nove početke za svakog člana obitelji. Zuhrenaz dolazi iz Amsterdama. Kao najstarija i najbuntovnija kćerka ima nesređen odnos s ocem. Irmak je nervozna jer joj otac sve brani i ne može živjeti kako želi. Ela je u problematičnom braku i muž je zlostavlja. Dva sina Mesut i Sipa totalno su različiti. Dok je Mesut pod očevom čizmom i radi na imanju, Sipa je prodavač automobila i nemirnog duha. Svu svoju djecu Yahya želi imati pod kontrolom, ali ni ne sluti kako će i sam izgubiti kontrolu nad sobom kada upozna zanimljivu povučenu Bahşende.

Serija „Sva moja djeca“ jedan je od prvih projekata u kojima je glumio Murat Yildirim, koji će kasnije postati jedna od najvećih zvijezda u Turskoj. Ovaj je glumac specifičan po tome što je samozatajan, ne voli medijsko ekponiranje i gotovo uvijek dobije uloge introvernih muškaraca. Publika u BiH, a posebice žene, obažavala ga je u nekoliko TV serija koje su se emitirale na našim područjima.