Mjesec dana prije finala Nikad nije kasno pjevači ostavili srce na sceni!

309

Show koji ima dušu na TV OBN i ove će nedjelje pokazati sve što publika želi: emocije, talent i nezaboravne hitove.  Do finala „Nikad nije kasno“ 25. lipnja/juna preostalo je još samo mjesec dana i rezerviraju se posljednja mjesta za tu veliku večer.

Nastupima pjevačkih amatera koji imaju više od 40 godine ostanu šokirani i poznati gosti koji sjede u žiriju. Pored osobnosti, talenta i želje za životom kandidata, ustuknula su i velika imena poput Snežane Đurišić, Nede Ukraden ili Sinana Sakića. Ovoga puta izdanjima na sceni bit će osupnuti Izvorinka Milošević i Sanja Ilić, koji nisu prvi put u sudačkim stolicama. No, svaki put ih izenandi nova energija koju ugledaju ispred sebe. Ove nedjelje vidjet ćemo jedan noviji hit Nine Badrić izveden na sasvim novi način i od pjevačice koja bi mogla biti majka hrvatskoj zvijezdi. Pjesmom „Smej se smej“ Miroslava Ilića jedan će od kandidata razgaliti srca sviju u studiju, pa i Žikinih gošći gimnazijalki koje su ovaj put zablistale u crvenom. Ono što je obilježilo ovu večer svakako je najemotivnije izvođenje tradicionalne makedonske pjesme „Zajdi zajdi“. No, je li to sve kandidatima bilo dovoljno za novi krug natjecanja?

Nihada Kapetanović, Sanja Pešić, Ljubiša Stanković Pupica, Dejan Jeknić, Dragan Milošević, Ivan Memetović Musoki, Muhamed Nalić Hame i Marija Krik ostavili su srce na velikoj sceni. Petero njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje. Još jednu sjajnu emisiju show programa Nikad nije kasno, pogledajte u nedjelju u pet do osam uvečer.