FOLK DIVA STIŽE U PINKOVE ZVEZDE: Niko nije vjerovao da će se ona pridružiti ŽIRIJU!

460

“Doći pred kraj takmičenja ili na pola, nije to to. Od septembra je pravo vrijeme za to. Gledaoci mogu da očekuju da ću biti iskrena. Nemam namjeru da prikupljam sipmatije gledalaca, tako što neću nikoga da kritikujem i sve da hvalim. Trudiću da se budem stroga, ali pravična“ rekla je Seka. Pjevačica je dodala da je učesnicima Pinkovih zvezda mnogo lakše da se probiju na estradnu scenu nego što je to bilo njoj kada je počinjala.

Svetlana Seka Aleksić pridružiće se žiriju muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde“. Seka je otkrila detalje o ovom angažmanu i navela da je veoma srećna zbog toga.

“Meni ništa nije bilo servirano kao Pinkovim zvezdama. Bilo mi je veoma teško na početku karijere. Potrebno je mnogo truda i ulaganja. Pinkove zvezde dobijaju sve na tanjiru. Kada budem postala članica stručnog žirija Pinkovih zvezda trudiću da se da nekom pomognem svojim komentarom, da mu skrenem pažnju na nešto što ne valja. Ukoliko bude takav stručan žiri sa karijerom kao što je Šaban, Zorica ili Dara sigurno je da ću bez razmišljanja pristati da budem u crvenoj stolici, a znam da će biti tako“ ispričala je Seka u “vikend Premijeri“.

(Kurir)