Zvijezda Granda Marina Radosavljević dobila ponudu koja se ne odbija!

234

Iako je jedna od najzapaženijih Zvijezda Granda, kojoj se smeši blistava karijera, bar ako je suditi prema reakciji publike, Marina Radosavljević je vikend koji je za nama, za malo donela odluku da ostane u Švajcarskoj.

Kako smo saznali, Marina je pjevala za Uskršnje praznike sa kolegom Simketom, koji je jedan od najpopularnijih pjevača u Švici, a kako im se energije poklapaju i kako su napravili odličan posao, jedan vlasnik diskoteke im je ponudio gažu na godinu dana, uz bezobrazno visoku cenu, koja se ne odbija, kako bi ostali da rade kod njega.

Slijedećeg dana poslijeponude, Marina je proslavila Vaskrs sa Simketom, njegovim klavijaturistom i odabranim društvom, gdje se potpuno uklopila i tako dobro provela, da je ozbiljno počela da razmišlja da ostane u Švajcarskoj.

„Moram da priznam da je ponuda zaista odlična i rijetko ko bi istu odbio.Pored toga, u današnje vrijeme kada je sve neizvjesno, imati siguran posao, koji će Vam biti plaćen godinu dana unaprijed, zaista je velika prednost.O tome koliko su me kolege ovdje primili raširenih ruku i sa osmijehom na licu, kao i to da su super ekipa i da ne pričam.Međutim, ovaj put sam odlučna da ispunim svoj san i obaveze oko takmičenja u Zvezdama Granda, kao i neke ugovorene tezge mi ne dozvoljavaju da to prihvatim u ovom trenutku.Ne postoji cijena koja bi me pokolebala, jer mi je takmičenje prioritet“-rekla je Marina.

Kako smo saznali, Marina će ostati u kontaktu sa Simketom i ekipom, a možda ih uskoro čujemo i u nekoj duetskoj pesmi.Nikad se ne zna!

Kako su se provodili tih par dana u Švici, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama: