ČESTITAMO: Amar Gile otac po drugi put!

332

Amar Gile Jašarspahić postaće tata po drugi put. U januaru prošle godine, pjevačeva supruga Ena na svijet je donijela dječaka Darisa, a kako piše najnoviji broj magazina Star, Giletova ljepša polovina sada je u drugom mjesecu trudnoće i krajem novembra joj je termin.

– Amar i Ena su presrećni što će po drugi put postati roditelji, voljeli bi da sada dobiju djevojčicu, ali kojeg god da je spola beba, neizmjerno su srećni. Koliko znam, nisu namjenski radili na bebi, bio je plan da Daris napuni dvije – tri godine, pa onda da naprave drugo dijete, ali kada se već desila trudnoća, njihovoj sreći nema kraja. Sin im je još mali da bi znao da će dobiti brata ili sestru, tek je napunio godinu dana, ali vjerujem da će se i on obradovati bebi kada dođe na svijet, rekao je izvor blizak pjevaču.

Prije nekoliko mjeseci Amar je rekao da bi volio da on i supruga imaju puno djece.

– Daris mi je uljepšao život, mnogo je sladak i miran. Biće tatina pjevačina jer već kmeči i ispušta neke trilere. Nadam se da ćemo proširiti porodicu, volio bih što više djece da imam. Od toga ništa ljepše, rekao je prije pola godine Gile.

(Star)