Antistres savjeti za vjenčanje u nedjeljnom Dejana Talk Show-u

244

Najgledaniji talk show u BiH i ovog vikenda nastavlja sa jako zanimljivim temama.

Obzirom je nastupilo proljeće i svi smo aktivniji i teme su doživjele svjoevrsnu promjenu. Kako biste i ovog proljeća bili što pokretniji i dinamičniji nudimo savjete kako poboljšati funkciju prvog vratnog pršljena Atlasa.

U subotu 8. travnja/aprila ako budete uz TV OBN u 17:30h dobit ćete odgovore na pitanja: Zašto je važno da je Atlas na svom mjestu? Koje tegobe mogu nastati usljed njegovog lošeg položaja? Kakva se poboljšanja mogu očekivati nakon tretmana? I ko ove tretmane smije provoditi? U studiju kod Dejane Rosuljaš bit će judi koji su se podvrgli AtlasRelax metodi kao i o stručnjaci, Atlas specijalisti.

U nedjelju već jedna tema koja će zanimati buduće mladence, ali i sve koji vole vjenčanja. U posljednje vrijeme vjenčanja su u regiji dobila na veličini i značaju, nakon jednog razdoblja stagnacije. To je događaj koji bi za oba partnera trebao biti najljepši dan u životu. Kako biste spriječili eventualna razočarenja i nevolje, trebate se pravilno pripremiti i na vrijeme planirati različite aspekte vjenčanja. Jesu li pripreme za vjencanje radost ili stres? Kako što jednostavnije organizirati nama savršeno vjenčanje?

To su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor ako budete uz TV OBN u nedjelju u 17:30h.