ZVEZDE GRANDA: Nakon dobre svađe, pomirenje je slađe! Evo ko je takmičare gledamo u subotu!

247

Prošle subote Zvezde Granda su ispunile očekivanja i najvećih kritičara, jer su članovi žirija napravili neviđeni show. Iako je njima samima možda bilo mučno, gledatelji su uživali u prepirkama i bockanjima Jelene Karleuše i Viki. Tihi sukob će se nastaviti i ove subote, ali sa smanjenom žestinom.

Očekivati je kako će stalno dolaziti do razmirica, jer su svi članovi žirija različitih pogleda na estradu i život. Iako snimaju duet, JK i Aca su često u sukobu mišljenja kod žiriranja. Njihove razmirice uvijek su toliko iskrene i žestoke da će ovoga puta Lukas čak pojesti papir kako bi izbjegao veći sukob s pjevačicom. Nikako da dođu na zelenu granu oko toga tko može i hoće biti zvijezda. Šanse za to ima najviše 6 mladića i 4 djevojke koji ispune zahtjevne zadatke koje im postavlja žiri i plasiraju se u naredni krug. Kandidatima nije nimalo lako, te im je svojedobni test izdržati sve te napetosti u studiju i dobro izvesti svoj zadatak unatoč tomu.

Pored napetih situacija, žiri i publika u studiju će se i zabaviti uz velike hitove. Dobru atmosferu zvijezde u studiju su spremne prenijeti i na šubliku ispred ekrana, jer su Zvezde Granda iz tjedna u tjedan najgledaniji TV program u BiH. Muzika ipak mora i spajati ljude, a to je jedna od misija naše TV kuće i showa Zvezde Granda. Budite s nama i ovog 1. travnja/aprila od 20 sati, jer dobra TV zabava nije šala.