TUKAO DJEVOJKU: Nekada velika zvijezda naše estrade ide u zatvor zbog nasilja u porodici?!

157

Denser Gagi Đogani (46) optužen je za nasilje u porodici jer je 27. maja prošle godine u svom stanu na Vidikovcu istukao djevojku Milenu Mikić (36), a poslije toga joj je izbacio stvari kroz prozor.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je poslije sprovedene istrage i utvrđivanja povreda koje je Đogani nanio Mileni odlučilo da protiv njega podigne optužni prijedlog i da ga za ovaj incident tereti krivično.

Sukob je izbio 27. maja prošle godine, oko ponoći, i završio se batinama, zbog čega je Milena morala u Urgentni centar. Gagi Đogani je poslije toga priveden u policiju jer ga je Milena prijavila za fizički napad. Denser je poslije incidenta izjavio da ga je Milena provocirala i da je tada podigao ruku na nju.

– Gušila me je u krevetu, imao sam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavim. Incident se dogodio kad sam joj priznao da imam novu djevojku. Ona je tada poludjela i napala me. Lomila je po stanu, histerisala, a ja sam se branio. Možda sam je i udario, ali da sam joj zgnječio lobanju, ne bi bila živa – rekao je Gagi poslije sukoba.

Milena Mikić je jučer za „Alo!” izjavila da od tog događaja ne treba praviti spektakl.

– Lijepo mi je ovako. Izbjegavam da dajem izjave jer su pojedini mediji poslije incidenta pisali i ono što nisam rekla – poručila je Milena.

(Alo.rs)