ŠOKANTNA PROGNOZA: Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić i Ana Kokić i Nikola Rađen!

207

Astrolog Dušan Veličković tvrdi da će se brakovi pjevačica i sportista raspasti, kao i da će Rada Manojlović ostaviti Harisa Berkovića jer su u prošlom životu bili brat i sestra. Zvijezde kažu da će se, poslije Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića, još dva estradna para razvesti! Astrolog Dušan Veličković tvrdi da će se rastati Jelena Karleuša i Duško Tošić, kao i Ana Kokić i Nikola Rađen.

– Jelena i Duško se moraju rastati kad-tad. Mnogo se vole, ali to nije dovoljno za brak. Njihova ljubav je karmička – kaže Veličković za Kurir i dodaje:

– Ona je emocionalno nezrela, sve je moguće, pa i treći brak. Jelena ima problem s muškarcima. Njoj ne prija muška energija. Ona funkcioniše s Duškom jer ne žive zajedno, a kad se on vrati iz Turske, Jelena će napraviti lom. Duško je divna osoba, duša od čovjeka. Inače, nju će taj skandal ponovo izdići, to će joj biti posljednji adut u karijeri.

Svijetla budućnost ne čeka ni Anu Kokić i Nikolu Rađena.

– Ana i Rađen imaju prokletstvo jer su previše slični. Oni su kao dvije lijeve cipele. Njih dvoje su neozbiljni, emotivno nezreli. Oboje su očekivali da će ona druga osoba brinuti o njemu. Njihov brak je stvoren iz nekog računa, ali shvatili su da su se zeznuli – kaže Dušan i dodaje da do razvoda može doći već ove godine:

– Njihov brak je u ozbiljnoj krizi. Ona će uskoro povući konce i ostaviti ga. Nikola je rođen da se ostvari u drugom braku!

Mladi par Rada Manojlović i Haris Berković propustili su šansu da krunišu ljubav brakom.

– Rada ove godine ulazi u emotivnu minus fazu. Ona i Haris imaju drugarsko-poslovnu komunikaciju. Njih dvoje liče jer su u prošlom životu bili brat i sestra. Kod nje i Harisa neće doći do braka, da je trebalo to da se desi, prošle godine bi se vjenčali. Toj vezi je istekao rok trajanja. Pitanje je dana kad će se rasturiti – zaključuje astrolog.

(Kurir)