SKINUO BOGOLJUBA KARIĆA: Velimiru je Rasta htio i da PLATI! (VIDEO)

177

Stendap komičar Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca, koji je publiku oduševio svojom imiticijom premijera Srbije Aleksandra Vučića, postao je veoma popularan posle pojavljivanja u šouu “Ja imam talenat”.

– Super mi je bilo, nisam imao uopšte tremu prošlog puta kad sam izašao, publika mi je dala adrenalin. Komentari su dobri i sve kritike su pozitivne, rekacije okoline su bile fenomenalne. Svi me pitaju kad ću opet da budem na televiziji, novinari su me zvali, lično me je zvao premijer Srbije Aleksandar Vučić i čestitao mi na imitaciji. Ja sam se iznenadio, bio sam tada u kafiću, nisam znao ko me zove – rekao je Velimir.

Tošić je večeras pred žiri izašao sa spremnim imitacijama nekoliko likova, koje su nasmejale sve u studiju osim Danica Maksimović.

Dok su se Ana, Rasta i Žika udubili u njegov nastup, ne mogavši da se uzdrže od smeha, glumica ga je posmatrala ozbiljnog lica.

On je ovog puta odlučio da izimitira političirare provlčeći jednu temu kroz njihovu priču i tek kada je opet odlučio da uđe u kožu Aleksandra Vučića, za šta je dobio gromoglasan aplauz, osmehnula se i Danica.

– Veljo, svaka čast, ovo je starno bio vremeplov. Neki su lakši, neke mogu svi da imitiraju, neke ne. Ti si prosto genijalan i što se mene tiče – svaka čast – rekao je odmah Žika.

– Kada si ti u pitanju, dobijaš fakultetsku ocenu – deset – bila je kratka Ana.

– Moj sistem je objektivan. Nije bilo najbolje. Mislim da i sam znaš gde si najbolji. To je samo glasovno, glasovna imitacija, a prava imitacija mora da bude kompletna. Tako da ću se ja ograditi, pa kad budem imala sve pred sobom videću šta to može da vas preporuči za dalje – bila je oštra Danica.

– Meni je ovo zaista bila zabava koju bih platio. Svakog sam prepoznao u prve tri reči. Ti si zaista jedan supertalenat – nije dužio Rasta.

Pogledajte u snimku kako je Velimir zasmejao skoro sve u studiju.

Pink.rs