POTRESNA SUDBINA ZVEZDICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: Pjevam zbog POKOJNOG TATE, a sa mamom nisam u kontaktu!

260

Niko nije ostao ravnodušan na interpretaciju takmičarke Valentine Stojanović u “Pinkovim zvezdicama“, koja je nedavno izgubila oca, a sa majkom se gotovo i ne čuje. Ova talentovana djevojčica je u petak u emisiji izvela pjesmu “Deo prošlosti“ Marije Šerifović i taj svoj nastup posvetila je nedavno preminulom tati Bati.

`Previše mi je bilo teško, ali sam se sjetila da je moj tata volio da ja pjevam i radovao se zbog toga i zato sam i bila jaka i izdržala“, otkrila je Valentina.

Goca Tržan joj je poručila da su svi u “Pinkovim zvezdicama“ njena porodica i da će imati podršku i “Pinka“ i članova žirija.

“Sada o meni brinu baka, deka i starija sestra. Imam i mlađu sestru, tako da se prije svega baka i deka brinu o nama“, ispričala nam je Valentina.

Ono što nije poznato javnosti jeste to da je Valentini zapravo mama živa, ali da se ona do sada nije brinula o njoj. Upitali smo Pinkovu zvezdicu da je li njena mama možda pokušala da stupi u kontakt sa njom nakon smrti oca.

“Ja nisam sa majkom u kontaktu, veoma se slabo čujemo, jako rijetko, ali jeste pokušala da dođe do mene i mlađe sestre. Ne bih željela više da govorim o tome“, rekla je Valentina Stojanović.

(Kurir)