Otkrivamo Vam zašta svi pjevači hoće kod Gorana Čomora u emisiju!

241

Velika je stvar kada si na estradi dugi niz godina,a i dalje uspješno vodiš emisiju u koju pjevači rado dolaze i malo je onih koji se mogu time pohvaliti, a jedan od njih je svakako voditelj Goran Čomor, koji već godinama uspješno vodi emisiju „Koktel“.

Činjenica da svi pjevači hoće da gostuju kod Čomora, govori o rejtingu ove emisije, a Čomor se trudi uvijek da bude zanimljiv i da ispoštuje pjevače koji gostuju kod njega, a da postavi i koje škakljivo pitanje, koje daje posebnu čar emisiji.

Veliki broj pjevača se odluči da nove pjesme izvedu premijerno baš u Čomorovoj emisiji, a tako će biti i večeras u „Grand koktelu“, u kojoj će novu pjesmu izvesti Šerif Konjević, dok će o novostima u karijeri, ali i novinama na privatnom planu govoriti fantastična Marija Šerifović, Milica Todorović i sve traženiji kompozitor Saša Nikolić, sin proslavljenog Miće Nikolića, koji će pričati o saradnji sa mnogim popularnim pjevačima.

Goran Čomor egzistira na estradi oko dvadesetak godina.Za to vrijeme je radio na mnogo jakih medija, između ostalih državnoj televiziji Srbije, „Pinku“, „Bn“ teleiziji iz Bijeljine, a nekoliko godina unazad je glavni i odgovorni urednik „Grand“ televizije, na kojoj vodi najgledaniju emisiju „Grand koktel“.

Obzirom da se visoko kotira po gledanosti i da spada u najgledanije emisije u regioni, ne čudi što svi pjevači baš Čomorovu emisiju biraju za premijeru svojih pesama.