On je estradni brat Gorana Čomora!Evo o kome se radi!

267

Poznato je da je na našoj estradnoj sceni malo pravih prijateljstava, ali svakako da postoje.U to smo se i nedavno uvjerili, kada je popularni voditelj Goran Čomor objavio jednu fotografiju na svom profilu na Facebook mreži.

Naime, Čomor je radio u Austriji sa pjevačem Emirom Habibovićem, koji je Čomorov dobar prijatelj, što je voditelj i potvrdio, kada je ispod slike napisao:“Drug i brat“.

„Emir je izuzetno dobar čovek, veliki profesionalac i odličan pjevač.Obzirom da sam neko ko se dugo bavi ovim poslom, mogu da kažem da takve ljude i talente uvijek podržavam“-rekao je Čomor.

S’druge strane, Emir je neko ko izuzetno cijeni ovog voditelja!

„Kada o Vama o Vama priča tako, a pri tom je to neko ko je veliki čovek i profesionalac, onda možete biti samo zadovoljni i ponosni.Čomor je neko ko mene podržava od samog početka i drago mi je da je tako.Imam apsolutno povjerenja u njega i kada god snimim neku pjesmu, on među prvima dobije da presluša, jer mi je njegov sud vrlo bitan“-rekao je Emir.

Habibović je nedavno, baš kod Čomora u emisiji, predstavio novu pjesmu, pod nazivom „Ona je ta“, za koju već sad može da kaže da je hit, obzirom da je za samo desetak dana postala veoma slušana.Toliko da je Emirove kolege već pevaju na nastupima.

Mi Vas potsećamo na istu: